EJEKT FESTIVAL 2015: Steve Aoki



Ο Steve Aoki είναι το νέο μεγάλο όνομα που προστίθεται στο line-up του φετινού EJEKT Festival! Ο superstar DJ της αμερικάνικης και της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής θα κάνει την πρώτη open-air εμφάνισή του στην Αθήνα – μαζί με τους Parov Stelar, Glasvegas και Moon Duo και άλλα συγκροτήματα – στο πιο ταιριαστό καλοκαιρινό venue της Αθήνας, την Πλατεία Νερού, ακριβώς πάνω στη θάλασσα.
Η καριέρα του χτίστηκε πάνω στις εκρηκτικές εμφανίσεις του, στις οποίες επικρατεί πανικός: ο Steve Aoki ενσαρκώνει όσο κανείς τον ιδανικό DJ της τελευταίας δεκαετίας, ο οποίος κατορθώνει να ξεσηκώνει το κοινό με την μουσική του, αλλά και να το κάνει να ξεφαντώνει με την ξέφρενη ενεργητικότητά του επί σκηνής.
Από την εποχή της έκρηξης των blogs και της δισκογραφικής εταιρείας του Dim Mak ως σήμερα που είναι πια ένας από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, ο Aoki έχει μαζέψει πολλούς «τίτλους τιμής»: έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα όπως οι will.i.am, Linkin Park, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Laidback Luke, Lil Jon, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες από έγκριτα περιοδικά (DJ Mag, κλπ) και θεσμούς (Grammy, κλπ), τα music videos του συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views στο youtube, ενώ έχει κερδίσει μέχρι και βραβεία Guinness!
Πάνω απ’όλα όμως, είναι ένας DJ που γουστάρει να παρτάρει και γι’αυτό περνάει σχεδόν τις μισές μέρες της κάθε χρονιάς δίνοντας shows σε όλο τον πλανήτη. Αυτό το πάρτυ θα φέρει και στη Αθήνα στις 15 Ιουλίου στη σκηνή του EJEKT Festival!
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα από το line-up του EJEKT Festival 2015.
Ενημέρωση για τα εισιτήρια: τα early-bird εισιτήρια των 30 Ευρώ εξαντλήθηκαν. Πλέον πωλούνται τα εισιτήρια των 35 Ευρώ στα γνωστάς σημεία προπώλησης.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
30 Ευρώ – early bird tickets (SOLD OUT)
35 Ευρώ
VIP εισιτήρια – 50 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ειδικό μπαρ)
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.ejekt.grwww.detoxevents.gr2109636845