VIDEO PREMIERE: Jacob Whitesides - "Not My Type At All"



Ο Jacob Whitesides είναι 17 ετών, κρατάει κιθάρα και γράφει τραγούδια για κάθε εμπειρία που αλλάζει την ζωή του. Ο Jacob Whitesides είναι ο τροβαδούρος που θα αγαπήσεις, αν αναζητάς τραγούδια με ειλικρίνεια, αυτοσαρκασμό και γλυκές folk/pop μελωδίες.

Jacob Whitesides-00


Πριν τον απολαύσεις στο νέο του video clip για το κομμάτι “Not My Type At All”, παρακάτω θα μάθεις μερικά πραγματάκια για την ζωή του
  • Είναι μόλις 17 ετών!
  • Το πρώτο του YouTube video έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 10 εκατομμύρια views. Γενικά το κοινό των social media αγαπάει τον Jacob, καθώς μέχρι σήμερα αριθμεί: 1,3 εκατομμύρια likes στο Facebook, 1,45 εκατομμύρια Twitter followers και 900.000 instagram fans.
  • Οι κυριότερες μουσικές επιρροές του είναι folk rock τροβαδούροι όπως ο John Mayer και ο Jack Johnson.
  • Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του mini album με τίτλο “A Piece Of Me”. Ο τίτλος του album προήλθε από ψηφοφορία του κοινού του στο Twitter
  • Το κομμάτι “Ohio” είναι αφιερωμένο στα δύσκολα εφηβικά χρόνια που έζησε και την προσωπική του «μάχη» με τον πάντα απόντα πατέρα του, ενώ στο “Let`s Be Birds” εκφράζει μοναδικά την επιθυμία του να φύγει μακριά από την επαρχιακή κωμόπολη Sevierville του Tennessee, όπου και μεγάλωσε.
  • Στο κομμάτι “Not My Type At All” περιγράφει την εμπειρία του να σε ελκύει ένας άνθρωπος που…δεν είναι ο τύπος σου και όμως το διασκεδάζεις!
  • Αγαπάει τις περιοδείες! Ο ίδιος έχει δηλώσει για τις περιοδείες: «Από μικρός τρελαινόμουν με την ιδέα των ταξιδιών, το να γνωρίζεις διαφορετικά μέρη. Σήμερα ξυπνάω νωρίς πριν από κάθε συναυλία για να γνωρίσω καλύτερα την κάθε πόλη. Ανυπομονώ να γνωρίσω την Ευρώπη. Πριν ξεκινήσω την ενασχόλησή μου με την μουσική, δεν είχα πάει πουθενά, εκτός από την Georgia και την Florida.»
πηγή: mtv-greece.gr