Αυτά είναι τα albums που ανυπομονούμε να ακούσουμε μέσα στο 2015 – 2016


Και η αναμονή κορυφώνεται! Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες ηχογραφούν (ή έχουν ήδη ηχογραφήσει) τους δίσκους τους, τους οποίους αναμένεται να ακούσουμε μέσα στη χρονιά.
Αντώνης Ρέμος
Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος έχει ήδη ηχογραφήσει τα περισσότερα κομμάτια του δίσκου του. Πρώτο δείγμα, το “Λένε” που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο.
Παράξενο Παιδί - Stan
Stan
Ο Stan ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του δίσκο, ο οποίος θα περιέχει τις επιτυχίες “Όταν Αγαπάς”“Με Στεναχωρεί”“Δε Σου Ανήκω”, το ολοκαίνουργιο “Παράξενο Παιδί” αλλά και νέα τραγούδια.
Μέλισσες: Μιλούν για την υιοθεσία από gay ζευγάρια, με αφορμή την εμφάνιση τους στο Athens Pride 2015
Μέλισσες
Το #1 συγκρότημα της Ελλάδας επιστρέφει σύντομα με τον 4ο δίσκο του. Ήδη έχουμε ακούσει τους “Συμμαθητές”,τους “Γαμπρούς της ευτυχίας”, αλλά και το τελευταίο hit τους “Δε με νοιάζει”, ενώ μέσα στο Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει και η ολοκληρωμένη δουλειά τους από την Panik Records.
"Από αστέρι σε αστέρι" - Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Πάνου Κιάμου
Πάνος Κιάμος
Στη φάση ολοκλήρωση του δίσκου του είναι και ο Πάνος Κιάμος. Από το δίσκο έχουμε ήδη ακούσει το “Από αστέρι σε αστέρι”, ενώ κομμάτια που έχουν επιβεβαιωθεί είναι το “Αν δεν έχω εσένα” σε μουσική του Τόνι Μαυρίδη αλλά και το “Πάνω στο τζάμι” σε μουσική του Stan.
νικος βερτης nikos vertis
Νίκος Βέρτης
Από τη νέα δισκογραφική του οικογένεια, τη Heaven Music αναμένεται να κυκλοφορήσει το δίσκο του ο Νίκος Βέρτης. Το “Όνειρο” και το “Κοντά Σου”θα είναι δύο από τα κομμάτια του album, ενώ το νέο κομμάτι “Μα φοβάμαι”ανακοίνωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του.
Η Έλενα Παπαρίζου στο μιούζικαλ "Nine"!
Έλενα Παπαρίζου
Σε φάση αναζήτησης τραγουδιών είναι και η Έλενα Παπαρίζου. 2 χρόνια μετά το “Τι ώρα θα βγούμε;” και μετά το επετειακό “Όταν Άγγελοι Κλαίνε”, η ποπ σταρ ετοιμάζεται για τον 6ο προσωπικό της δίσκο, δείγμα του οποίου θα ακούσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Χρόνια πολλά Άννα Βίσση! 10+1 αγαπημένα τραγούδια της των τελευταίων 10 ετών!
Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πολυαναμενόμενου νέου της δίσκου, 5 περίπου χρόνια μετά το “Αγάπη είναι εσύ”. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν ο Νίκος Καρβέλας και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο από την Panik Records.
Πέγκυ Ζήνα
Πέγκυ Ζήνα
3 δείγματα έχουμε ήδη πάρει από τη νέα δισκογραφική δουλειά της Πέγκυς Ζήνα, που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο. “Μόνη Καρδιά”“Με την πλάτη στον τοίχο” και “Αυτό ζητάω μόνο” παίζουν δυνατά στα ραδιόφωνα, ενώ η φωτογράφιση για το εξώφυλλο πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ “Με την πλάτη στον τοίχο”.
Ποιος Είμαι Εγώ - Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δύο χρόνια (και κάτι) μετά το “Η αγάπη δυναμώνει“, ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςεπιστρέφει τη νέα σεζόν με νέο album που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.
Στέλλα Καλλή: "Με τον Φοίβο ήμουν σε ένα κλουβί, και έπρεπε να κάνω υπομονή..."
Στέλλα Καλλή
Η Στέλλα Καλλή ηχογραφεί αυτόν τον καιρό τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ η πρώτη τους κοινή συνεργασία αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.
Σάκης Ρουβάς: "Έχω δεχθεί τόσα πυρά από την μέρα που ξεκίνησα που τίποτα πια δεν μου προκαλεί εντύπωση"
Σάκης Ρουβάς
Περίπου 5 χρόνια έχει και ο Σάκης Ρουβάς να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο δίσκο. Πρόσφατα ακούσαμε το “Φίλα με” αλλά και τα “Ραδιόφωνα”, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν στο δίσκο θα συμπεριληφθούν και οι κυκλοφορίες του καλλιτέχνη από το 2011 μέχρι σήμερα.