«Το σόι σου»:Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή,στις 21:00 στον ALPHA

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00
Guest: Παναγιώτης Μπουγιούρης
Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται για έναν δεύτερο γύρο επεισοδιακών συναντήσεων, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και περίτεχνα ότι… «σόι πάει το βασίλειο»!
Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, επιστρέφουν δριμύτεροι και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου.
Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Η ιστορία γνωστή και άκρως ελληνική. Εκείνη, εκείνος και… ένα πλήρες σετ τρομερών συγγενών. Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, συννυφάδες, κουνιάδες, μπατζανάκηδες. Ο καθένας με τον δικό του εκρηκτικό χαρακτήρα και το δικό του εκρηκτικό πρόβλημα. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί όταν βρίσκονται σε πλήρη απαρτία η συνάντησή τους καταλήγει σε πολεμική σύρραξη.

Έχουμε και βλέπουμε, λοιπόν. Μια φορά την εβδομάδα, ο Σάββας και η Λυδία συναντούν τους δικούς τους, για γεύμα. Πότε το σόι του και πότε το δικό της. Μεταξύ τυριού και αχλαδιού, συμβαίνουν τα πάντα. Παρεξηγήσεις, καυγάδες, πείσματα, ζήλιες, ανταγωνισμοί, αγάπες…
Βεβαίως, υπάρχουν και τα περιστατικά εκτάκτου ανάγκης, όταν σύσσωμα και τα δύο σόγια ανταμώνουν, σε επετείους και γενέθλια. Μεγάλες στιγμές, καθώς ουδείς μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του μπροστά στον παραλογισμό που κρύβει η ελληνική οικογένεια.

Οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι, που πέρυσι θριάμβευσαν με τα στραβά και τα ωραία τους,
συνεχίζουν και φέτος να τραπεζώνονται, να μαλώνουν και να αγαπιούνται.
Αυτή τη χρονιά, το μενού περιλαμβάνει όλα τα πιάτα. Σουρεάλ καταστάσεις για ορεκτικό, κωμικοτραγικά γεγονότα για κυρίως πιάτο, θανατηφόρες ατάκες για επιδόρπιο.
Καλή τους όρεξη! 

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015
«Ο τέλειος άνδρας»
Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Στο ρόλο του Δημήτρη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Η Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη) ξυπνάει ένα πρωί και συνειδητοποιεί ότι είναι γυμνή, ενώ στο δωμάτιό της βρίσκεται ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια. Σύντομα, ανακαλύπτει στην κουζίνα έναν νέο και όμορφο άντρα ντυμένο μόνο με ένα μπουρνούζι, ο οποίος της φτιάχνει καφέ. Τον λένε Δημήτρη (Παναγιώτης Μπουγιούρη), γνωριστήκανε το προηγούμενο βράδυ σε ένα πάρτι και του αρέσει να την φωνάζει «μωρό» του. Παρά το γεγονός ότι η Μπέλα είναι περίπου ευτυχισμένη με όλα αυτά, την πιάνει πανικός στην ιδέα ότι μπορεί ο πατέρας της ή η μητέρα της να τον βρουν στο σπίτι. Στο μεταξύ όμως, ο Δημήτρης έχει ήδη γνωρίσει την Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και την Όλγα (Σοφία Πανάγου), οι οποίες τον βρίσκουν καταπληκτικό. Και συζητώντας με την Μπέλα συμφωνούν πως ο Δημήτρης είναι ο τέλειος άντρας. Ή μήπως όχι;

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015
«Ούτε στο όνειρό μου»
Σενάριο: Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η οικογένεια Χαμπέα έχει καλέσει τους συμπέθερους μαζί με τα παιδιά τους, για ένα τελευταίο γεύμα. Όταν ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) και η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) αναγκάζονται να ακυρώσουν τελευταία στιγμή το ταξίδι τους με την οικογένεια Χαμπέα στη Μεσσήνη και να ακολουθήσουν τους γονείς του Σάββα στην Πορταριά, τα πράγματα περιπλέκονται, αφού δυσκολεύονται να το ανακοινώσουν στον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και τη Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) παρουσία των Τριαντάφυλλων. Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), που μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι, θα αρχίσει να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι…

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.


«Το σόι σου»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00