Παντελής Παντελίδης: “Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής”

pantelis pantelidis
Ο Παντελής Παντελιδης μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα σχετικά με τη ζωή του και την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, αλλά και τη θητεία του στο ναυτικό.
“Μέχρι και τέσσερις μήνες έχει περάσει ταξιδεύοντας σε αυτά. Και σε hovercraft έχει κάνει θητεία. Και στο «Ιθάκη» ως μηχανικός. Δεν ήταν όμως παιδικό του όνειρο να υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό. «Ποδοσφαιριστής ήθελα να γίνω. Επιθετικός έπαιζα. Από επτά ετών. Μέχρι που στα 17 μου διαγνώστηκε υπερτροφία στην καρδιά. Ηταν ριψοκίνδυνο να συνεχίσω με διπλές και τριπλές προπονήσεις. Ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και να περάσω στη Γυμναστική Ακαδημία. Είχα περάσει από διάφορους συλλόγους. Απόλλων Αθηνών, Αχιλλέας, Κάτω Αχαρνών, Αθλητική Ένωση Κηφισιάς. Ποτέ τα καλοκαίρια δεν πήγαινα διακοπές σε κατασκήνωση, πάντα προετοιμασία. Μέχρι τα 17 μου δεν έβγαινα Παρασκευή και Σάββατο αν είχα αγώνα την επομένη” δήλωσε συγκεκριμένα.
Μάλιστα, το πρώτο βίντεο που “σήκωσε” ο Παντελής Παντελίδης στοInstagram, αποδεικνύει την αγάπη του στο συγκεκριμένο άθλημα.