Πρώτες φωτογραφίες του Ντέιβιντ Χάσελχοφ στα γυρίσματα του «Baywatch»


Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ επιστρέφει φορώντας το κόκκινο μαγιό του για τις ανάγκες της ταινίας «Baywatch», που γυρίζει αυτή τη στιγμή η Paramount Pictures, και παρουσιάζεται σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες να ποζάρει δίπλα στον The Rock (Ντουέιν Τζόνσον) και τον Ζακ Εφρον.
Ο Χάσελχοφ υποδυόταν τον ναυαγοσώστη της πολιτείας του Λος Άντζελες, Μιτς Μπιουκάνον στο τηλεοπτικό «Baywatch». Υπήρξε επίσης παραγωγός της καλτ σειράς από τα 90's μέχρι το τέλος του σόου, το 2001, με το «Baywatch Hawaii».
Στην κινηματογραφική εκδοχή της σειράς που έκανε την πρεμιέρα της το 1989 στο κανάλι NBC, θα εμφανίζονται ακόμα οι, Ζακ Εφρον, Αλεξάντρα Νταντάριο, Κέλι Ρόρμπαχ, Πριγιάνκα Τσόπρα και Χάνιμπαλ Μπιούρες.
Στο αυθεντικό «Baywatch» πρωταγωνιστούσαν οι, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Πάρκερ Στίβενσον, Σον Γουέδερλι, Μπίλι Γουόρλοκ, Ερίκα Ελενιάκ, Πίτερ Φελπς, Μπράντον Κολ και Χόλι Γκόνιερ. Η σειρά δεν σημείωσε επιτυχία αμέσως και ακυρώθηκε μετά την πρώτη της σεζόν. Ακολούθησαν κάποια νέα σχέδια και το «Baywatch» επέστρεψε το 1991, όπου και συνεχίστηκε αδιάλειπτα για μια δεκαετία, προσθέτοντας καινούργια μέλη στο καστ, όπως η Γιασμίν Μπλιθ και η Πάμελα Αντερσον.
Παρά το γεγονός ότι διάφοροι σεναριογράφοι ασχολήθηκαν με την ταινία «Baywatch», το πιο πρόσφατο προσχέδιο υπογράφεται από το συγγραφικό δίδυμο που ανέλαβε το ριμέικ του «Παρασκευή και 13» (του 2009, σε σκηνοθεσία Μάρκους Νίσπελ).
Στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρίσκεται ο Σεθ Γκόρντον, γνωστός από την κωμωδία «Αφεντικά για Σκότωμα», ενώ παραγωγοί θα είναι οι Ντουέιν Τζόνσον, Μάικλ Μπεργκ, Κρεγκ Μπόναμ, Μπο Φλιν, Ντάνι Γκαρσία, Ιβάν Ράιτμαν και Ντάγκλας Σβαρτζ.