“Και Σε Θυμάμαι” | Δείτε το ολοκαίνουργιο videoclip των Rec!



Δείτε το εδώ!

Oι Rec το συγκρότημα το οποίο έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων του κόσμου και να πατάει play δυνατά σε όλες τους, τις εμφανίσεις έπειτα απο το πολύεπιτυχημένο “Μπες” το οποίο μπήκε κυριολεκτικά στην καρδιά του κόσμου απο το περασμένο καλοκαίρι και το “Έχω εσένα”, επιστρέφουν με τρελή διάθεση και μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο τους videoclip για το νέο τους single “Kαι Σε Θυμάμαι“.
Μια ιδιαίτερη μελωδία η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες τους δουλειές, μας καλεί σε ένα νοσταλγικό ταξίδι και παίρνει μια ξεχωριστή εικόνα μέσα απο ένα τρυφερό story που ο έρωτας έχει την πρώτη θέση.
Σε ρόλο θεατή βλέπουμε για πρώτη φορά και τα τρία μέλη του συγκροτήματος, οι οποίοι δίνουν αυτή την ξεχωριστή πινελιά η οποία πραγματικά εντυπωσιάζει.
Ακόμα  σε ρόλο guest, βλέπουμε να συμμετέχουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο παρουσιαστής του Τροχός της Τύχης ο οποίος υποδύεται ένα διαφορετικό ρόλο απο ότι τον έχουμε συνηθίσει και την παρουσιάστρια του Μad Eυαγγελία Τσιορλίδα.
Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει ο Άρης Λουμάκης, τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη ενώ την σκηνοθεσία του νέου videoclip ο Γιάννης Παπαδάκος ο οποίος καταφέρνει να μας ταξιδέψει  σε στιγμές απόλυτα βιωματικές και ανεξίτηλες στην μνήμη μας.
Το νέο single και videoclip κυκλοφορεί μέσα απο την Feelgood Records.

Aπολαύστε το δυνατά!


via