Νατάσσα Μποφίλιου: Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή της στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά"




Το Σάββατο 2 Απριλίου η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” είχε αφιέρωμα στη Νατάσσα Μποφίλιου.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τη Νατάσσα Μποφίλιου να χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία με το τραγούδι της “Το Μέτρημα”, προετοιμάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για το μοναδικό αφιέρωμα που θα επακολουθούσε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η ερμηνεύτρια, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της συνεργάτη και φίλο, Θέμη Καραμουρατίδη, ερμήνευσε αγαπημένα της τραγούδια από τη δική της δισκογραφία και όχι μόνο, δίνοντας μία μικρή γεύση στους τηλεθεατές από την παράσταση που παρουσιάζουν στο Βοτανικό αυτή την περίοδο, τη “Βαβέλ”.

“Πάμε ξανά”, “Αργοσβήνεις μόνη”, “Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει”, “Το ραντεβού”, “Μέχρι το τέλος”, “Παρέα”, “Με τσιγάρα βαριά” είναι μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά. Ενώ, παράλληλα, τραγούδησε για πρώτη φορά τα “Μεθύσια”, κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες από τη Feelgood Records.

Στην εκπομπή , επίσης, παρευρέθηκαν και τραγούδησαν οι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,Κωστής Μαραβέγιας, Ελένη Κοκκίδου, Άλκης Κούρκουλος, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Πέτρος Λαγούτης, Οδυσσέας Ιωάννου, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σπύρος Γραμμένος, Μίνως Θεοχάρης, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Άγγελος Τριανταφύλλου και Νέλλη Μποφίλιου.

Δείτε το βίντεο: