Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «The Mummy»



Τα γυρίσματα ξεκίνησαν για το «The Mummy» της Universal Pictures, στην Οξφόρδη της Αγγλίας, και έχουμε την πρώτη εικόνα του Τομ Κρουζ και της Αναμπελ Γουάλις να δείχνουν προβληματισμένοι γι' αυτό που τους συμβαίνει.
Από τον Γιάννη Σμοΐλη

Το θρυλικό τέρας της Universal, θα υποδύεται η Σοφία Μπουτέλα (Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία), ενώ στην ταινία θα εμφανίζεται επίσης ο Τζέικ Τζόνσον («The New Girl», «Jurassic World»).

Η πλοκή του φιλμ αναμένεται να τοποθετεί στον σύγχρονο κόσμο την ιστορία της Μούμιας, με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Τομ Κρουζ να είναι ένας στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων.

Την σκηνοθεσία του «The Mummy» έχει αναλάβει ο Αλεξ Κέρτζμαν («Άνθρωποι σαν κι Εμάς») που θα είναι και παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Κρις Μόργκαν (παραγωγός του υπερεπιτυχημένου franchise δράσης, «Οι Μαχητές των Δρόμων») και Σον Ντάνιελ (παραγωγός της τριλογίας της «Μούμιας», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Μπρένταν Φρέιζερ).

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Τζον Σπάιχτς, που –κατά τη γνώμη μας- έκανε πολύ καλή δουλειά στον «Προμηθέα» του Ρίντλεϊ Σκοτ (αν και αρκετοί μπορεί να διαφωνούν), ενώ συμπαραγωγός θα είναι ο Μπόμπι Κοέν.

Το αυθεντικό τέρας της Universal, έγινε διάσημο από τον Μπόρις Καρλόφ στην κλασσική ταινία τρόμου, «Η Μούμια», που γύρισε ο Καρλ Φρόιντ το 1932. Έκτοτε έχουμε δει διάφορες εκδοχές του απέθαντου πλάσματος, με πιο γνωστή στο σημερινό κοινό αυτήν του Στίβεν Σόμερς που το ανέστησε το 1999, πραγματοποιώντας μια τεράστια εμπορική επιτυχία.

Στις 9 Ιουνίου του 2017, θα διαπιστώσουμε αν η μοντέρνα προσέγγιση του Κέρτζμαν, θα διαγράψει από τη μνήμη μας όλες τις προηγούμενες.