Η Sony αποκάλυψε κατά λάθος τον τίτλο του νέου «Spider-Man»;

Η Sony αποκάλυψε κατά λάθος τον τίτλο του νέου «Spider-Man»;
Επειδή είναι δύσκολο να κρατήσεις μυστικά από τη μεγάλη βάση των οπαδών στους καιρούς που διανύουμε, κάποιες διαδικτυακές διαρροές αποκάλυψαν ένα τουλάχιστον πράγμα σε σχέση με το επερχόμενο reboot του «Spider-Man»: τον τίτλο του.
Από τον Γιάννη Σμοΐλη
Η Marvel και η Sony δούλεψαν σκληρά για να κρατήσουν κρυφά τα σχέδια τους σχετικά με το reboot του «Spider-Man», αρνούμενες να αποκαλύψουν ακόμα και τη νέα στολή του ήρωα, την οποία βλέπουμε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα στο τελευταίο τρέιλερ του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος».
Τώρα, όμως, το BBC αναφέρει ότι ο τίτλος του φιλμ ενδέχεται να είναι, «Spider-Man: Homecoming» ή κάτι ανάλογο. Κρατήστε κατά νου ότι Sony και Marvel δεν έχουν επίσημα ανακοινώσει ή επιβεβαιώσει τίποτα σχετικό με τον τίτλο του νέου «Spider-Man», οπότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.
Τώρα για το τι μπορεί να σημαίνει ο τίτλος, «Homecoming» (επιστροφή στο σπίτι), μπορεί να αναφέρεται στο τεύχος του #252 του Amazing Spider-Man που εκδόθηκε το 1984. Σ' αυτό το συγκεκριμένο κόμικ, ο Άνθρωπος-Αράχνη παρουσιάζεται με τη μαύρη στολή που αργότερα θα γίνει γνωστή ως «Venom», ενώ κάνουν ένα πέρασμα και κάποιοι από τους Εκδικητές, όπως ο Captain America, ο Iron Man και ο Thor.
Αν η νέα ταινία «Spider-Man» θα βασίζεται όντως στην πλοκή αυτού του τεύχους, τότε αυτό μπορεί να εξηγεί τις φήμες ότι στη σόλο ταινία του Σπάιντερμαν, θα εμφανίζεται και ο Captain America με τον Iron Man.
Επίσης, το «Spider-Man: Homecoming» μπορεί να είναι ο τίτλος κάποιου άλλου project της Sony, μεταξύ αυτών που θα εμπνέονται από τον διάσημο υπερήρωα, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί το 2018 και ενός spin-off με τον Venom που ετοιμάζει ο σεναριογράφος Ντάντε Χάρπερ.
Κανένα από αυτά τα project δεν είναι απαραίτητο να ανήκει στο ίδιο σύμπαν με αυτό της live-action ταινίας του Σπάιντερμαν (με τον Τομ Χόλαντ στον ομώνυμο ρόλο) και που θα ανήκει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Αν και, ανάλογα με το πώς θα πάνε τα πράγματα, δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε κάποια στιγμή τον Σπάιντερμαν και τον Venom να συναντιούνται κάποια στιγμή.
Όπως κι αν θα τιτλοφορείται τελικά, το reboot του «Spider-Man» θα προβληθεί στις 7 Ιουλίου του 2017. Πρώτα, όμως, ο Τομ Χόλαντ θα κάνει το ντεμπούτο του ως Άνθρωπος-Αράχνη, στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» που θα δούμε στις αίθουσες, στις 6 Μαΐου.