Ξενιτιά | Ο Νάσος ρίχνει πάλι το YouTube με το νέο του video clip


Ξενιτιά λέγεται το νέο τραγούδι και video clip του Νάσου. Αν το ”Μάνα” συγκίνησε όλο το πανελλήνιο, το ”Ξενιτιά” θα λυγίσει καρδιές… Για τους ήρωες εκεί έξω…Ξενιτιά
Ο τραγουδιστής – φαινόμενο συνεχίζει δυναμικά να μας εκπλήσει με την κυκλοφορία των προσωπικών του δημιουργιών. Ο Νάσος έχει ήδη μπει στις καρδιές του κόσμου και τα τραγούδια του έχουν μεγάλη απήχηση με αποτέλεσμα να προχωρά ακάθεκτος στην κυκλοφορία των κομματιών του.
Μετά τα ”Είσαι Ο και Λεγεσαι“, ”Κ@ριόλ@”, ”Μάνα”, ”Ο Αλήτης σου“, τα οποία σαρώνουν, κυκλοφορεί το πέμπτο κατά σειρά video clip, με τίτλο ”Ξενιτιά”.
Το ”Ξενιτιά” το είχε ερμηνεύσει στο ”Ελλάδα έχεις ταλέντο” και είχε γίνει viral, ενώ σε λιγότερο από 24 ώρες που κυκλοφόρησε το video clip έχει ήδη ξεπεράσει τις 70.000 προβολές.
Ο Νάσος έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι για τους ήρωες εκεί έξω. Για όλους τους Έλληνεςκαι Κύπριους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και την οικογένεια τους για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.
Ο νεαρός τραγουδοποιός έχει υπάρξει μετανάστης στην Γερμανία, ενώ η μισή του οικογένεια βρίσκεται ακόμα εκεί. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μεταφέρει τον πόνο και τη νοσταλγία της πατρίδας μέσα από ένα τραγούδι που λυγίζει καρδίες.
Το νέο του clip φέρει την υπογραφή του Λεωνίδα Κεχαγιά και της ομάδας του, ενώ και αυτή η παραγωγή ανήκει στον Μάριο Χαπέρη, τον παραγωγό του Νάσου και της Gabi Music.

Ξενιτιά