Ο Hugh Jackman χτίζει το δικό του σπίτι στη λατρευτή του Αντίπαρο


 Το σπίτι που ετοιμάζει μάλιστα ο Χολιγουντιανός σταρ θα είναι 100% στην κατοχή της οικογένειάς το.




Ο Hugh Jackman δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι μαγεμένος από την Ελλάδα, το Αιγαίο, το "νησιώτικο" ηλιοβασίλεμα και η αγάπη του αυτή προς τη χώρα μας και τις ομορφιές της τον έκανε να πάρει την απόφαση και να χτίσει το δικό του σπίτι στη λατρευτή του Αντίπαρο.

Λίγα μέτρα από τη θάλασσα, στην πλευρά της Αντιπάρου που βλέπει τη Σίφνο, ο Hugh Jackman και η σύζυγός του Deborra – lee Furness αποφάσισαν να χτίσουν ένα παραθαλάσσιο επίγειο παράδεισο στο νησί. Η κατασκευή έχει ξεκινήσει και βρίσκεται περίπου στα μισά, όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE!

Το σπίτι που ετοιμάζει μάλιστα ο Χολιγουντιανός σταρ θα είναι 100% στην κατοχή της οικογένειάς του και θα έχει το προσωπικό του γούστο, σεβόμενο το φυσικό τοπίο και την αρχιτεκτονική του ελληνικού νησιού!

Ο Αυστραλός ηθοποιός είχε επισκεφτεί πέρσι τη χώρα μας, κάνοντας διακοπές σε Μύκονο και Αντίπαρο, ενώ το 2014 περπατώντας στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Χ-ΜΕΝ: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος», ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι έχει ελληνικές ρίζες. «Ξέρεις πως έχω κι εγώ ελληνικό αίμα; Ο προπάππους μου ήταν Έλληνας, Μπέλας το επώνυμο και καταγόταν από την Ίο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.



πηγή