Ο Γιώργος Καπουτζίδης επεφύλαξε μια έκπληξη στην Έλενα Παπαρίζου


Η Έλενα Παπαρίζου συγκινημένη ευχαρίστησε τον παρουσιαστή καθώς επίσης τη δισκογραφική της εταιρία Minos EMI / Universal
Μόλις ένα χρόνο μετά την πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου «Ουράνιο Τόξο» στη σκηνή του The Voice, ο Γιώργος Καπουτζίδης επεφύλαξε μια έκπληξη στην Έλενα Παπαρίζου, λίγο μετά το live της κατά τη διάρκεια του show.
   
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις προηγούμενες χρονιές που η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε ζωντανά στη σκηνή του The Voice, λέγοντας πως την πρώτη φορά της ζήτησε μια selfie και τη δεύτερη της παρουσίασε πρώτος το νέο της δίσκο, τον οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε πιάσει στα χέρια της.
   
Έτσι το βράδυ της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου και μετά την live παρουσίαση των hit singles της «Κάτι Σκοτεινό» και «Χριστούγεννα Ξανά», ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήτησε ξανά μια selfie από την Έλενα Παπαρίζου, εμφανίζοντας ως έκπληξη την πλατινένια πλακέτα για τις φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις του δίσκου «Ουράνιο Τόξο».

Η Έλενα Παπαρίζου συγκινημένη ευχαρίστησε τον παρουσιαστή καθώς επίσης τη δισκογραφική της εταιρία Minos EMI / Universal, τους συντελεστές του album αλλά και τον κόσμο που αγάπησε τα τραγούδια της, ενώ υποσχέθηκε πως «Τα καλύτερα έρχονται…».

Δείτε εδώ τη στιγμή της απονομής: https://www.youtube.com/watch?v=rk_tRKJflR0


Δείτε το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BrSPDoDnzy_/


Ακούστε εδώ τα νέα της τραγούδια «Κάτι Σκοτεινό» & «Χριστούγεννα Ξανά»:

https://www.youtube.com/watch?v=uqmSrvt9JmY

https://www.youtube.com/watch?v=EWuYNZ5BiYY