Μιχάλης Παπαματθαίου:Ένας πραγματικά ξεχωριστός καλλιτέχνης!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Συναντήσαμε τον Μιχάλη Παπαματθαίου στο Caramela live όπου και εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία εδώ και αρκετούς μήνες!
Από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην διασκέδαση της Λάρισας αλλά και γενικότερα της Θεσσαλίας, απλός, ευγενικός και με πολύ χιούμορ, μιλάει κυρίως με την φυσιογνωμία του και κατά δεύτερον με τα τραγούδια του!

1.                 Μιχάλη πως αισθάνεσαι που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστείς στην νυχτερινή διασκέδαση της Λάρισας και όχι μόνο;
Είναι ιδιαίτερη τιμή μου σε μία πόλη με τόσο απαιτητικό κοινό να με αγαπάει ο κόσμος και να βλέπω αυτή την ανταπόκριση, είναι όντως συγκινητικό!
2.                 Οι εμφανίσεις σου στο Caramela συνεχίζονται με τεράστια προσέλευση σε μία τόσο δύσκολη περίοδο
Ναι όντως, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Caramela, ο κόσμος περνάει καλά και πετύχαμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή να κρατήσουμε τον πήχη της διασκέδασης ψηλά.
3.                 Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η επιτυχία;
Είναι πολλοί οι λόγοι που συμβάλουν σε αυτή την επιτυχία! Να ξεκινήσω από την επιχείρηση και το πλάνο της, το πρόγραμμα, το σέρβις, τις προσιτές τιμές και το φιλικό περιβάλλον. Κακά τα ψέματα είναι ελάχιστα τα μαγαζιά που μπορούν να συντηρηθούν στην σημερινή εποχή σε 4μερη βάση. Εμείς το πετύχαμε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι αυτό! Είμαστε ένα σύγχρονο διασκεδαστήριο που ο κόσμος έρχεται να περάσει καλά.
4.                 Ποιοι άλλοι συνάδελφοι εμφανίζονται στο Caramela μαζί σου;
Έχουμε μία πολύ δυνατή και δεμένη παρέα θα έλεγα, όχι απλά ομάδα! Δέσαμε πάρα πολύ με όλα τα παιδιά! Να ξεκινήσω από την Μαρία Μπέλλου μία σπουδαία φωνή, τον Λάμπρο Τζούμα, την Μαρία Καλαντζή, τον Μάκη Καψάλη και την Δέσποινα Δελή.
5.                 Ετοιμάζεις κάτι δισκογραφικά;
Κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες το νέο μου τραγούδι με τίτλο ΄΄Νύχτα ή μέρα΄΄ σε στίχους και μουσική του Γιάννη Μαυρίδη. Βαδίζω βασικά στην συνταγή που κάνουν πλέον όλοι οι καλλιτέχνες, παρουσιάζω ανά 6 μήνες και ένα νέο τραγούδι. Βλέπω ότι ο κόσμος αγαπάει τα τραγούδια μου και με την καθοριστική συμβολή της δισκογραφικής μου εταιρίας Real Music προσπαθούμε να παρουσιάσουμε όμορφα πράγματα στον κόσμο.
6.                 Ποιο τραγούδι από την προσωπική σου δισκογραφία ξεχωρίζεις και γιατι;
Δεν θα πω το κλασικό που λένε όλοι, ότι όλα είναι παιδιά μου και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κτλ κτλ. Εννοείται αγαπώ όλα τα τραγούδια μου αλλά ιδιαίτερα ξεχωρίζω το ΄΄Σάββατο βγαίνω και γυρίζω πίσω Τρίτη΄΄ , η ανταπόκριση που λαμβάνω είναι εντυπωσιακή παρόλο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και 5 χρόνια περίπου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό το τραγούδι έχει γίνει πλέον διαχρονικό και το τραγουδάνε και μεγάλα ονόματα στο πρόγραμμά τους. Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω το ΄΄Δεν με βλέπει το σπίτι μου΄΄ , το ΄΄Άσε κάτι΄΄ και το ΄΄Εγώ προσωπικά΄΄ που επίσης με καθιέρωσαν δισκογραφικά!
7.                 Μιχάλη πόσα χρόνια τραγουδάς επαγγελματικά και τι σου έχει μείνει από αυτή την πολύχρονη πορεία σου;
Τραγουδάω 28 ολόκληρα χρόνια, η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μας είναι δύσκολη, η αγάπη όμως που εισπράττεις από τον κόσμο και η χαρά που τους δίνεις έστω αυτές τις λίγες ώρες που θα έρθουν να σε ακούσουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί σου είναι κάτι το οποίο με γεμίζει!
8.                 Η κρίση επηρεάζει την νύχτα;
Φυσικά! Όλα είναι αλυσίδα, εάν δεν δουλέψει η μέρα δεν θα δουλέψει και η νύχτα! Γι αυτό και εμείς με προσιτές τιμές και με πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα προσπαθούμε να βγάλουμε τον κόσμο από το σπίτι, ο κόσμος πλέον έχει απαιτήσεις για να έρθει να πληρώσει και να σε ακούσει.
9.                 Τι εύχεσαι για το μέλλον;
Να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να διασκεδάζει! Το έχουμε ανάγκη!
Μιχάλη σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία !!